Došao je i taj trenutak da su dugogodišnja ulaganja i napori kompanije Nectar u oblasti društveno odgovornog poslovanja prerasli u Nije svejedno fondaciju. Veliki korak za nas, a još veći za našu zajednicu i okruženje u kojem živimo.

Velikom broju zvanica, koje su se okupile u impresivnom ambijentu Botaničke bašte u Beogradu, obratila se Ana Radun, zamenica generalnog direktora kompanije Nectar i upraviteljka fondacije, i istakla da je porodica osnovna jedinica i pokretač svakog društva.

Skupu su se obratili i državni sekretar Ministarstva zdravlja, prof. dr Ferenc Vicko, predstavnica udruženja Šansa za roditeljstvo, Sandra Jovanović, direktorka Centra za mentalno zdravlje,  dr Ivana Stašević Karličić, dr Elijana Garalejić iz Klinike GAK Narodni front, kao i predsednik Republičke stručne komisije za ginekologiju i akušerstvo, prof. dr Aleksandar Stefanović.

Na događaju su, pored podsećanja na dosadašnje i aktuelne projekte, predstavljene i tri oblasti kojima će se fondacija u budućnosti baviti, a to su porodica, priroda i edukacija, kao naše tri tačke oslonca.

Osnivanje fondacije bila je i prilika da se označi početak prvog projekta, a to je osnivanje savetovališta za vantelesnu oplodnju u domovima zdravlja i otvaranje besplatnog nacionlanog broja na kojem će građani dobijati sve neophodne inofrmacije u vezi sa ovom temom.

O našim dosadašnjim zalaganjima, obećanju i ciljevima fondacije pogledajte detaljnije u videu.

Galerija fotografija